Wagenpark

Welkom bij Faster Way Transport, uw betrouwbare partner voor snel en efficiënt transport. Wij zijn een bedrijf dat bekend staat om onze flexibiliteit, korte lijntjes met de klant en professionele aanpak. Of het nu gaat om nationaal of internationaal transport of koeriersdiensten in België wij bieden de oplossingen die uw bedrijf nodig heeft.

Uitgebreid wagenpark

Eén van onze belangrijkste troeven is ons wagenpark. Bij Faster Way Transport beschikken we over een diversiteit aan voertuigen die perfect zijn afgestemd op uw koerier en transport behoeften. Of het nu gaat om één pallet of meerdere pallets, wij hebben altijd het juiste voertuig voor uw specifieke eisen.

Ons wagenpark bestaat onder andere uit grote bussen, bakwagens en BE trekkers combinaties uitgerust met laadklep. Deze verschillende voertuigen stellen ons in staat om flexibiliteit en maatwerk te bieden aan onze klanten. Of uw zending nu snel moet worden afgeleverd of extra voorzichtig moet worden behandeld, ons wagenpark is ontworpen om aan uw verwachtingen te voldoen.

Grote Bus

Daarnaast beschikken we ook over BE combinaties uitgerust met laadklep. Met deze voertuigen kunnen we onze klanten snel van dienst zijn voor zendingen die bestaan uit zwaardere en grotere goederen of meerdere pallets die een te groot volume hebben voor onze meubelbakwagens. Dit is dus een ideale toevoeging tot ons wagenpark.

Bij Faster Way Transport begrijpen we het belang van een goed onderhouden wagenpark. Daarom zorgen we ervoor dat al onze voertuigen regelmatig worden gecontroleerd en onderhouden. Op deze manier kunnen we de betrouwbaarheid van onze diensten garanderen en ervoor zorgen dat uw zendingen veilig en op tijd worden afgeleverd.

L (cm) B (cm) H (cm) Laadvermogen (kg) Aantal europallets Aantal blokpallets
420 130 179 1400 4a5 4

Meubelbakwagen

Voor grotere vrachten hebben we meubelbakwagens tot onze beschikking. Deze voertuigen bieden een ruimere laadruimte en zijn geschikt voor het koerieren van pallets, grotere pakketten en andere omvangrijke goederen. De bakwagens zijn erg gewild uit ons wagenpark.

L (cm) B (cm) H (cm) Laadvermogen (kg) Aantal europallets Aantal blokpallets
429 224 235 1000 8 6

BE-combinatie

Met onze grote bussen kunnen we snel en efficiënt pakketten en zendingen afhandelen. Deze compacte voertuigen zijn perfect geschikt voor stadsleveringen en hebben toch voldoende laadruimte om aan uw behoeften te voldoen. Ze zijn wendbaar en kunnen gemakkelijk door druk verkeer manoeuvreren, waardoor we uw zending snel op de plaats van bestemming kunnen krijgen.

L (cm) B (cm) H (cm) Laadvermogen (kg) Aantal europallets Aantal blokpallets
531 221 222 2700 10 8